– لطفا در ابتدا خودتان را به طور مختصر معرفی بفرمایید.
– شغلتان چیست؟
– هدف شما از ورود به عرصه انتخابات چیست؟
پیرو تجربهای که بنده از اشتغال در سیستم دولتی و همچنین کارهای عام المنفعه کسب کرده ام، برای حضورم در این عرصه دو دلیل اصلی دارم. اول اینکه با ورود به مجلس در نظام قانون گذاری و نظارت بر اجرای قوانین، اثرگذار باشم. در این بخش بنده دو مشکل اساسی را میبینم؛ از یک طرف تصویب انبوه قوانین بدون ضمانت اجرا و از طرف دیگر عدم نظارت بر اجرای قوانین در دولت و دستگاهها و نهادهای مجری؛ که در نهایت رفته رفته باعث ایجاد نارضایتی در عموم مردم شده است. دلیل دوم بنده برای ورود به عرصه انتخابات مجلس این است که لازمهی تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی و حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی در گام دوم، تشکیل مجلس و دولت انقلابی است که این مهم، جز با ورود جوانان انقلابی با انگیزه به این عرصه محقق نمیشود.
– به نظر شما آیا تنها راه خدمت به انقلاب اسلامی ورود به مجلس است؟ کارهای اساسی که فرمودید را نمیشود در سمتهای دیگر اجرا کرد؟
– مهمترین نقدتان به مجلس فعلی یا مجلسهای قبلی را بفرمایید.
– در صورت ورودتان به مجلس چه برنامههایی دارید؟
۱. طرح کاهش ساعت کاری بانوان، دورکاری و سایر طرحهای حمایتی در جهت تقویت بنیان خانواده
۲. طرح ساماندهی نظام جامع مهارتی و مهارت آموزی (فنی و حرفه ای، دانشگاهی و…) به منظور ایجاد زمینه تولید و اشتغال پایدار کشور
۳. طرح سنجش صلاحیت حرفهای جهت اعتباربخشی به مدارک مهارتی و هم ترازی با مدرک تحصیلی دانشگاهی
۴. ارتقای نقش نظارتی مجلس با بهره مندی از توانمندی سازمانهای مردم نهاد، گروههای جهادی و داوطلبانه مردمی
۵. اصلاح آیین نامه داخلی مجلس و چابک سازی فرآیند قانون گذاری و نظارت در مجلس انقلابی
که به نظرم مهمترین آنها، اصلاح آیین نامه داخلی و چابک سازی مجلس است و زیربناییترین طرح، طرح تقویت بنیان خانواده است با راهکارهای قانونی مانند توسعه برنامههای آموزش مهارتهای زندگی براساس سبک زندگی اسلامی در مدارس و همچنین دورکاری و کاهش ساعات کار بانوان؛ باید اشاره کنم ایجاد و توسعه مشاغل خانگی هم از طرحهای ملی ماست که اگر درست اجرا شود در رونق اقتصاد خانواده، تقویت روابط خانوادگی و کاهش آسیبهای اجتماعی اثرگذار خواهد بود.